Imate pitanja u vezi slanja BULK poruka? Kontaktirajte nas!

Kako funkcioniše slanje SMS poruka?

 • Pristup preko web platforme

  Najzastupljeniji način slanja SMS poruka, bilo da su u pitanju promotivne bulk poruke ili notifikacije, je slanje putem web platforme. Da biste pristupili platformi, potrebni su Vam username i lozinka.

 • Slanje SMS poruka sa Vašim senderom

  Svim klijentima je omogućeno da SMS bulk poruke ili SMS notifikacije šalju sa svojim jedinstvenim senderom, kao što su naziv kompanije, brenda i slično. Na ovaj način, Vaši korisnici će najbrže znati ko im šalje poruke.

 • Adresar i izveštaji

  Na platformi Vam je omogućeno kreiranje adresara, tj grupa sa brojevima korisnika. Takođe, možete pristupiti detaljnim izveštajima za svaku pojedinačnu SMS marketinšku kampanju.

Čak 94% pristiglih SMS poruka je otvoreno u prva tri minuta nakon dobijanja!

Mobilni korisnici pročitaju 98% svih pristiglih poruka!

 • Šta je mobilni SMS marketing?

  Mobilni SMS marketing je jedan od najzastupljenijih direktnih kanala komunikacije. Prednost mobilnog marketinga je u tome što korisnici biraju koje reklame žele da dobijaju na svoj mobilni telefon.

 • Šta su Bulk promotivne poruke?

  Najpopularniji način marketing oglašavanja su svakako Bulk poruke. Bulk poruke Vam omogućavaju da velikom broju Vaših klijenata ili kupaca brzo i lako pošaljete obaveštenje o Vašoj usluzi ili proizvodu, promotivnim aktivnostima, novim prodajnim objektima itd.

 • SMS premium servisi

  SMS premium servisi imaju najveću primenu u medijima (televizija, radio, novine, internet sajtovi…). Servisi se mogu primeniti na različite načine, bilo da je u pitanju organizovanje glasanja, prijava za emisije, učešće u kvizovima i nagradnim igrama, ostavljanje svojih komentara ili muzičkih želja pa sve do različitih servisa koji su zabavnog karaktera.

Saznajte kako se koristi SMS marketing, slanje SMS, bulk SMS, promotivne poruke, mobilni marketing: