wifi-marketing

Wi-Fi marketing – savršen za restorane i kafiće

Platforma za wi-fi marketing vam može pomoći da na efikasan način dobijete više stalnih klijenata, a pritom uz vrlo lak i jednostavan način kreiranja marketinških kampanja. Ona vam omogućava da uradite mnogo više od jednostavnog nuđenja besplatnog wi-fi hotspot-a.

U suštini, na vrlo lak način možete izgraditi listu vaših korisnika, u zamenu za pristup besplatnoj wi-fi mreži.

Razmislite, šta vam donosi gomila email-ova od korisnika, ukoliko sa njima ne možete ništa postići. Dobre vesti su da možete koristiti wi-fi marketing platformu i ipak nešto postići sa prikupljenim email-ovima.

Kako radi Wi-fi marketing platforma?

Umesto da se jednostavno „zakači“ na wi-fi pomoću lozinke, korisnik se registruje ostavljajući svoju email adresu (ili broj mobilnog telefona, Facebook profil ili Twitter i slično).
Nakon uspešne prijave, korisnik dobija besplatan pristup internetu, a vi dobijate njegove kontakt podatke – drugim rečima, dobijate mogućnost da od sada komunicirate sa njim.
Napokon će internet za koji plaćate svakog meseca početi da se isplaćuje!

Šta sve može da uradi Wi-fi marketing platforma?

Već smo pomenuli da lako možete doći do kontakt podataka svojih korisnika. Nakon toga, možete brzo i lako kreirati automatizovane kampanje i jednostavno posmatrati pobošljanje rezultata poslovanja.

Recimo da je sada ponedeljak popodne i da imate slobodnih 15 minuta. Možete sastaviti email promotivnu poruku za događaj koji se dešava u utorak i zakazati da se pošalje svim korisnicima na dan događaja u 5 popodne (baš kada svi razmišljaju gde će izaći i provesti veče). Sutradan u 5 popodne, organizujete i poslednje detalje u vezi događaja, a stotine korisnika dobija vaš email koji ste dan ranije podesili da se pošalje.

Da bi rezultati bili još bolji, možete uvrstiti u vašu poruku i elektronske kupone i na taj način privući još više posetilaca.

Ko sve koristi Wi-fi marketing platformu?

Wi-fi marketing može koristiti gotovo svaki biznis, ali restorani, barovi, kafići i noćni klubovi mogu imati najviše koristi.
Poznati američki fastfood lanac Subway, trenutno koristi Wi-fi marketing platformu na preko 700 lokacija. Oni su ustanovili da u proseku korisnici koji koriste wi-fi u njihim lokalima dolaze duplo više od onih koji ga ne koriste.

Ako ste i vi zainteresovani da uvedete u svoj lokal Wi-fi marketing platformu, kontaktirajte nas.

Comments are closed.