O Algotech-u

ALGOTECH je jedna od vodećih multinacionalnih evropskih korporacija koja pruža telekomunikaciona rešenja institucijama i korporacijama. Nalazi se među vodećim kompanijama za kontakt centre i nudi široku paletu proizvoda i usluga koje olakšavaju korisnicima upravljanje telekomunikacijama. Takođe je jedan od najvećih snabdevača poslovnom telekomunikacionom tehnologijom.

ALGOTECH je osnovan 1992 godine, i danas ima ogranke u Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj a ostvario je veliki uspeh i u većini evropskih država.

1. aprila 2008. ALGOTECH je dobio AVAYA sertifikat “GOLD Business Partner” a 1. februara 2010. i sertifikat “AVAYA PLATINUM Business Partner”. ALGOTECH je i “Golden Partner” Nice, Extreme Networks, Oracle i drugih kompanija kao što je Altitude Software, Life Size, Teleoptic etc. Takođe je član međunarodne grupe InOne. ALGOTECH se nalazi među vodećim kompanijama za razvoj i instalaciju rešenja po meri klijenta. Podrška za sva rešenja uključuje: savetovanje, predlaganje rešenja za kućnu upotrebu, instalaciju sistema, održavanje i obuku.

Danas je ALGOTECH važan partner i snabdevač raznih Kompanija širom sveta prvenstveno zbog svoje pouzdanosti, kvaliteta usluga koje pruža, kao i zbog pažnje koju posvećuje svojim kupcima.

Za ALGOTECH je imperativ kvalitet usluga koje pruža svojim klijentima. Za to poseduje i nekoliko sertifikata o ispunjavanju ISO standarda: ISO 9001; ISO 14001; ISO 18001; ISO 27001

Posetite nas:

Požeška 60 11030, Beograd
Telefon: 381 11 3537 621
Web: www.algocloud.rs
E-mail: info@algocloud.rs

Galerija