sms-marketing-bulk-promotivne-poruke

Zašto je SMS marketing i dalje najbolje rešenje za vaš biznis?

Verovali ili ne, korisnici mobilnih telefona, bilo starijih modela ili pametnih uređaja, i dalje koriste SMS.

Iako se SMS smatra za „praistorijsku“ tehnologiju, on i dalje igra ključnu ulogu prilikom povezivanja najsavremenijih tehnologija.

Za ovo je najverovatnije zaslužena besprekorna statistika, koja kaže da SMS ima oko 90% pročitanih poruka u prvim minutima nakon dobijanja poruke.

1. SMS poruke nisu SPAM poruke

Marketinške SMS poruke se isključivo šalju korisnicima koji su dali saglasnost za to. Jednostavno rečeno, da bi kupac dobio vašu SMS poruku, on prethodno mora dati svoju saglasnost. Takodje, ukoliko korisnik više ne želi da prima vaše poruke on u svakom trenutku može poslati poruku za odjavu sa ovakve vrste servisa.

2. Svi čitaju SMS poruke

Ok, i gotovo svi – 90 posto svih tekstualnih poruka se pročita u roku od tri minute nakon prijema. Nedavna istraživanja pokazuju da je “gotovo trećina onih koji ciljano dobiju SMS reklamnu poruku odreaguju na nju, a gotovo polovina izvrši kupovinu”.

3. Ograničenje u broju karaktera primorava kreativnost i gadja pravo u cilj

Ograničenje jedne SMS poruke je 160 karaktera. Jednostavno SMS-om, morate ponuditi neodoljivu ponudu. Besmisleno je dužiti i slati memoare preko 300 reči. Pretplatnici žele da dobijaju ekskluzivne ponude preko SMS-a, i upravo to treba da im i ponudite. Danas se nagrađuju jednostavne marketinške poruke sa jesnim pozivom na akciju. Kada bolje razmislite, ograničenje od 160 karaktera za jedan SMS je upravo idealno.

sms-marketing-bulk-promotivne-poruke

Ukoliko želite da u svoj marketinši plan uvrstite i SMS kanal komunikacije, možete to učiniti vrlo lako, jer cene sms bulk promotivnih poruka kreću od 1,80 dinara do 1,20 dinara, a mogu dostići i 1,00 dinar po poruci ukoliko se radi o većoj količini. Kontaktirajte nas za više informacija.

Takodje, ukoliko želite, možete se prijaviti na besplatni probni period i poslati svoje prve marketinške bulk poruke potpuno besplatno. Za prijavu na probni period, kliknite ovde.

Comments are closed.